Greenway’s plant-based family featured in the press

Greenway’s plant-based products are the best of the best.
Fresh, cool and 100% plant-based, and that hasn’t escaped the attention of the Belgian press.
Read the articles below:

Meet the new meat

Waar wij een fantastisch goed gevoel van krijgen? Van een publicatie op de foodpagina van een inspirerend magazine. De foodies van Goed Gevoel zetten enkele triggerende cijfers over de Greenway Burger op een rijtje.
Read more

Nep en toch hip: marktaandeel plantaardige vleesvervangers groeit snel

Sinds 2013 groeide de consumptie van plantaardige vleesvervangers met 66%. Paul Florizoone en Cedric Hanet van Greenway vertellen hoe hun vennootschappen er vandaag voor staan en welke straffe plannen ze hebben voor de komende 10 jaar. Eén daarvan: meedoen met de grote Europese jongens. Hoe? Zeker niet door vlees volledig uit elk dieet te bannen. Benieuwd wat het duo wel van plan is?
Read more

Greenway burger eerste 100% belgische vegan burger die smaakt naar vlees

Steeds meer mensen beslissen om vlees helemaal of gedeeltelijk uit hun weekmenu te schrappen. Nog straffer: tegenwoordig eten we met z’n allen steeds meer plantaardig. Dat is niet alleen goed voor je gezondheid en de dieren, het helpt ook je ecologische voetafdruk te verkleinen. Paul Florizoone en Cedric Hanet van Greenway – dé pioniers van de vegetarische en vegan keuken in België – komen met een primeur en ontwikkelden een 100% vegan burger. Read more

GREENWAY MAAKT 100% BELGISCHE VEGAN BURGER DIE SMAAKT NAAR VLEES

Steeds meer mensen beslissen om vlees helemaal of gedeeltelijk uit hun weekmenu te schrappen. Paul Florizoone en Cedric Hanet van Greenway komen met een primeur en ontwikkelden een 100% vegan burger. Ontwikkeld én geproduceerd in België. Je vindt de Greenway Burger binnenkort niet enkel in de vier Greenwayrestaurants, maar óók in de koeltoog bij Delhaize – tussen de verse vleesbereidingen. Read more

Un burger végane au rayon viande, le pari fou de Greenway

Paul Florizoone, le créateur gantois d’un burger entièrement à base de végétaux, s’attaque au marché juteux des carnivores. Mais ce faisant, il laisse le rayon végétarien à ses concurrents. L’avenir dira si ce pari était un coup de génie.
Lire plus

en_GBEnglish
nl_BEDutch fr_BEFrench en_GBEnglish