De plantaardige producten van Greenway zijn echte toppers.
Fresh, cool en 100% plant-based, en dat is ook de Belgische pers niet ontgaan.
Lees de artikels hieronder:
Iedereen vegetariër: restaurants steken hun klassiekers in een veggie jasje
Ter gelegenheid van Wereld Vegetarisme Dag, op 1 oktober, bundelen Deliveroo, Greenway en 38 restaurants hun krachten om ons één week lang vegetarische alternatieven aan te bieden.
Greenway overtuigt vier andere Gentse restaurants om hun vleesklassiekers om te toveren naar vegetarische gerechten
Naar aanleiding van Wereld Veggie Dag dagen de vegetarische pionier Greenway en leverplatform Deliveroo 38 Belgische restaurants uit om een week lang hun vleesklassiekers om te toveren naar een vegetarisch alternatief. In Gent nemen Otomat, Poule & Poulette, Ellis Gourmet Burger en Bocca deel aan de actie.
38 restaurants schakelen 1 week lang over op een veggie aanbod dankzij Greenway & Deliveroo
1 oktober is het World Veggie Day. In samenwerking met Deliveroo daagde Greenwayverschillende restaurants uit om gedurende één week hun vleesklassiekers om tetoveren tot een veggie alternatief. Benieuwd naar het concept en de deelnemenderestaurants? Ontdek alle informatie in het persbericht. Lees meer
Paul Florizoone van Greenway wil meer vegetarisch op onze BBQ’s
Het zijn hoogdagen voor barbecuefanaten. Gemarineerde ribbetjes, koteletjes en steaks kunnen de grill op onder een stralend zonnetje, in het gezelschap van onze bubbelgenoten. Paul Florizoone (48), oprichter en CEO bij Greenway, wil een alternatief bieden. Zijn burgers, broccoliballetjes en chipolata’s zijn gemaakt van onder meer erwten, rode biet en kokosolie. “Alles wat we maken, is plantaardig. Toch mikken wij op vleeseters, niet per se op veganisten.” Lees meer
Oprukkend vegan en vegetarisch aanbod biedt u mooie buitenkansen
Vegan het nieuwe mainstream? Als we het artikel in Retail mogen geloven, dan verovert plant-based food binnenkort de wereld. Of we verbaasd zijn? Dat niet. Trots? Dat wel! Ontdek alles over de snel evoluerende vlees-, vis- en zuivelvervangende markt in het interessante artikel.
Lees meer
Meet the new meat
Waar wij een fantastisch goed gevoel van krijgen? Van een publicatie op de foodpagina van een inspirerend magazine. De foodies van Goed Gevoel zetten enkele triggerende cijfers over de Greenway Burger op een rijtje.
Lees meer
Nep en toch hip: marktaandeel plantaardige vleesvervangers groeit snel
Sinds 2013 groeide de consumptie van plantaardige vleesvervangers met 66%. Paul Florizoone en Cedric Hanet van Greenway vertellen hoe hun vennootschappen er vandaag voor staan en welke straffe plannen ze hebben voor de komende 10 jaar. Eén daarvan: meedoen met de grote Europese jongens. Hoe? Zeker niet door vlees volledig uit elk dieet te bannen. Benieuwd wat het duo wel van plan is?
Lees meer
DISCUSSIE. Zorgt een hamburger zonder vlees voor hét kantelmoment?
Een hamburger zonder vlees: tien jaar geleden bijna ondenkbaar was, vandaag realiteit. Vegetarische
en zelfs veganistische burgers zijn alsmaar populairder bij het grote publiek. Worden deze innovaties hét kantelpunt in de vleesconsumptie?
Lees meer
Deze Greenwayburger is het perfecte vegetarische barbecuegerecht
De fanbase van de Greenway Burger wordt alsmaar groter. Onlangs gingen de Grillmasters van VIER met de burger aan de slag. Zij omschreven ‘m als megalekker, en wie zijn wij dan om de Grillmasters tegen te spreken? Ook benieuwd naar het recept van hun burger?
Lees meer
Greenway burger eerste 100% belgische vegan burger die smaakt naar vlees
Steeds meer mensen beslissen om vlees helemaal of gedeeltelijk uit hun weekmenu te schrappen. Nog straffer: tegenwoordig eten we met z’n allen steeds meer plantaardig. Dat is niet alleen goed voor je gezondheid en de dieren, het helpt ook je ecologische voetafdruk te verkleinen. Paul Florizoone en Cedric Hanet van Greenway – dé pioniers van de vegetarische en vegan keuken in België – komen met een primeur en ontwikkelden een 100% vegan burger. Lees meer
GREENWAY MAAKT 100% BELGISCHE VEGAN BURGER DIE SMAAKT NAAR VLEES
Steeds meer mensen beslissen om vlees helemaal of gedeeltelijk uit hun weekmenu te schrappen. Paul Florizoone en Cedric Hanet van Greenway komen met een primeur en ontwikkelden een 100% vegan burger. Ontwikkeld én geproduceerd in België. Je vindt de Greenway Burger binnenkort niet enkel in de vier Greenwayrestaurants, maar óók in de koeltoog bij Delhaize – tussen de verse vleesbereidingen. Lees meer
38 restaurants belges revisitent un plat emblématique en version végétarienne
A l’occasion de la Journée mondiale du végétarisme ce 1er Octobre, Deliveroo s’associe à l’enseigne Greenway et met son réseau de restaurateurs au défi : proposer des alternatives végétariennes aux plats traditionnels viandeux.
38 restaurants proposent une offre végétarienne pendant 1 semaine grâce à Greenway & Deliveroo
Le 1er octobre, c’estla journée mondiale du végétarisme (World Veggie Day). En collaboration avecDeliveroo, Greenway met au défi plusieurs restaurants de transformer leursclassiques de viande en alternative végétarienne pendant une semaine. Curieux d’ensavoir plus sur le concept et les restaurants participants ? Découvrez toutdans le communiqué de presse.
Lire plus
Un burger végane au rayon viande, le pari fou de Greenway
Paul Florizoone, le créateur gantois d’un burger entièrement à base de végétaux, s’attaque au marché juteux des carnivores. Mais ce faisant, il laisse le rayon végétarien à ses concurrents. L’avenir dira si ce pari était un coup de génie.
Lire plus
Greenway burger est le premier burger vegan 100% belge qui a le goût de viande
De plus en plus de personnes décident de rayer totalement ou partiellement la viande de leur menu hebdomadaire. Mieux encore : aujourd’hui, nous mangeons tous de plus en plus d’aliments d’origine végétale. Non seulement c’est bon pour la santé et pour les animaux, mais cela contribue à réduire notre empreinte écologique.
Lire plus