De plant-based family van Greenway in de pers

De plantaardige producten van Greenway zijn echte toppers.
Fresh, cool en 100% plant-based, en dat is ook de Belgische pers niet ontgaan.
Lees de artikels hieronder:

Paul Florizoone van Greenway wil meer vegetarisch op onze BBQ’s

Paul Florizoone van Greenway wil meer vegetarisch op onze BBQ’s

Het zijn hoogdagen voor barbecuefanaten. Gemarineerde ribbetjes, koteletjes en steaks kunnen de grill op onder een stralend zonnetje, in het gezelschap van onze bubbelgenoten. Paul Florizoone (48), oprichter en CEO bij Greenway, wil een alternatief bieden. Zijn burgers, broccoliballetjes en chipolata’s zijn gemaakt van onder meer erwten, rode biet en kokosolie. “Alles wat we maken, is plantaardig. Toch mikken wij op vleeseters, niet per se op veganisten.” Lees meer

Oprukkend vegan en vegetarisch aanbod biedt u mooie buitenkansen

Oprukkend vegan en vegetarisch aanbod biedt u mooie buitenkansen

Vegan het nieuwe mainstream? Als we het artikel in Retail mogen geloven, dan verovert plant-based food binnenkort de wereld. Of we verbaasd zijn? Dat niet. Trots? Dat wel! Ontdek alles over de snel evoluerende vlees-, vis- en zuivelvervangende markt in het interessante artikel.
Lees meer

Meet the new meat

Meet the new meat

Waar wij een fantastisch goed gevoel van krijgen? Van een publicatie op de foodpagina van een inspirerend magazine. De foodies van Goed Gevoel zetten enkele triggerende cijfers over de Greenway Burger op een rijtje.
Lees meer

Nep en toch hip: marktaandeel plantaardige vleesvervangers groeit snel

Nep en toch hip: marktaandeel plantaardige vleesvervangers groeit snel

Sinds 2013 groeide de consumptie van plantaardige vleesvervangers met 66%. Paul Florizoone en Cedric Hanet van Greenway vertellen hoe hun vennootschappen er vandaag voor staan en welke straffe plannen ze hebben voor de komende 10 jaar. Eén daarvan: meedoen met de grote Europese jongens. Hoe? Zeker niet door vlees volledig uit elk dieet te bannen. Benieuwd wat het duo wel van plan is?
Lees meer

Greenway burger eerste 100% belgische vegan burger die smaakt naar vlees

Greenway burger eerste 100% belgische vegan burger die smaakt naar vlees

Steeds meer mensen beslissen om vlees helemaal of gedeeltelijk uit hun weekmenu te schrappen. Nog straffer: tegenwoordig eten we met z’n allen steeds meer plantaardig. Dat is niet alleen goed voor je gezondheid en de dieren, het helpt ook je ecologische voetafdruk te verkleinen. Paul Florizoone en Cedric Hanet van Greenway – dé pioniers van de vegetarische en vegan keuken in België – komen met een primeur en ontwikkelden een 100% vegan burger. Lees meer

GREENWAY MAAKT 100% BELGISCHE VEGAN BURGER DIE SMAAKT NAAR VLEES

GREENWAY MAAKT 100% BELGISCHE VEGAN BURGER DIE SMAAKT NAAR VLEES

Steeds meer mensen beslissen om vlees helemaal of gedeeltelijk uit hun weekmenu te schrappen. Paul Florizoone en Cedric Hanet van Greenway komen met een primeur en ontwikkelden een 100% vegan burger. Ontwikkeld én geproduceerd in België. Je vindt de Greenway Burger binnenkort niet enkel in de vier Greenwayrestaurants, maar óók in de koeltoog bij Delhaize – tussen de verse vleesbereidingen. Lees meer

Un burger végane au rayon viande, le pari fou de Greenway

Un burger végane au rayon viande, le pari fou de Greenway

Paul Florizoone, le créateur gantois d’un burger entièrement à base de végétaux, s’attaque au marché juteux des carnivores. Mais ce faisant, il laisse le rayon végétarien à ses concurrents. L’avenir dira si ce pari était un coup de génie.
Lire plus

Greenway burger est le premier burger vegan 100% belge qui a le goût de viande

Greenway burger est le premier burger vegan 100% belge qui a le goût de viande

De plus en plus de personnes décident de rayer totalement ou partiellement la viande de leur menu hebdomadaire. Mieux encore : aujourd’hui, nous mangeons tous de plus en plus d’aliments d’origine végétale. Non seulement c’est bon pour la santé et pour les animaux, mais cela contribue à réduire notre empreinte écologique.
Lire plus

nl_BEDutch
en_GBEnglish fr_BEFrench nl_BEDutch