“Ons doel is om zelfs de grootste vleesliefhebbers te verleiden met verrassend lekkere veggie producten en zo het klimaat te redden.”
YES WAY, GREENWAY!
Een ongelooflijke voorliefde voor lekker eten en voor onze wereldbol, dat is waar het bij Greenway om draait. Met meer dan 20 jaar ervaring in de veggie wereld, valt Greenway’s oprichter Paul Florizoone een echte pionier te noemen. Al in 1997 opende hij in Gent zijn eerste vegetarische restaurant, een succes onder menig vegetariër en veganist, én tegenwoordig ook een plek waar vleesliefhebbers genieten van al wat veggie is. Het restaurant was het begin van een new way of living, de Greenway Burger doorbreekt elk taboe, en er komt nog meer, veel meer…

Pauls ultieme doel? Feel good food!
Eten waar je je goed bij voelt, én waarmee je ook goed doet.
Voor jezelf, maar ook voor de wereld rondom jou.
Green is the way to go!

GREENWAYS
PARADOX:
PLANT-BASED
FOR MEAT LOVERS

GREENWAYS
PARADOX:
PLANT-BASED
FOR MEAT LOVERS

Wij maken veggie producten voor de rasechte vleesliefhebbers, voor diegenen die elke vrijdag een hamburger eten en bij de eerste zonnestralen de barbecue bovenhalen.

Bij Greenway zijn we er namelijk van overtuigd dat ook zij hun steentje kunnen bijdragen aan het klimaat, zolang we als producent tegemoetkomen aan hun verwachtingen, en daar hoort een goed stukje vlees bij.

Geef hen iets dat minstens even goed is, en ze gaan ongetwijfeld overstag! Met onze innovatieve, lokale producten bieden wij zo een antwoord op de stijgende vraag naar alternatieven voor vlees.

Iedereen superheld: de wereld redden doe je zo

Bij Greenway gaat het om meer dan utopisch idealisme. Wat ons kenmerkt is innovatief realisme. Greenway is er zich van bewust dat we niet iedereen op de veggie boot krijgen, en dat we het dus anders moeten aanpakken. Geen fake news, wel fake meat: gezonder, milieuvriendelijker, en ook gewoon lekker.

nl_BEDutch