Spaghetti bolognaise met grof gehakt

30 minuten

2 personen

INGREDIËNTEN

  • 200 g Greenway Gehakt

  • 1 ui

  • 1 kleine courgette

  • 4 stengels selder
  • 400 g kerstomaten
  • 1 dl olijfolie
  • Vetstof
  • Spaghettikruiden
  • ½ blokje groentebouillon
  • Verse basilicum

STAP 1
Snij de groenten fijn en stoof ze beetgaar in wat olijfolie. Doe er de kerstomaten, een half blokje groentebouillon en de spaghettikruiden bij. Laat een tiental minuten inkoken op een zacht vuur.

STAP 2
Bak het Greenway Gehakt rul gedurende enkele minuten in wat vetstof.

STAP 3
Meng het gebakken gehakt in de groentesaus. Hak de basilicum fijn en meng onder de saus. Serveer met spaghetti of een pasta naar keuze.

 

Gegrilde Greenway Burger met boontjes, witlofslaatje met dragon, bearnaisesaus en frietjes

Greenway Classic burger

Tel Aviv style burger

Gebakken Greenway Burger met Marokkaanse worteltjes en couscoussalade

ALLE RECEPTEN DOWNLOADEN?

Mmmmm... Om je vingers bij af te likken!
Maak je eigen Greenway kookboek of geef de recepten cadeau aan vrienden & familie

nl_BEDutch